top of page

Usluge transcripcije na hrvatskom

Снимок экрана 2024-07-10 в 12.37.32.png

Tražite li najbolje online hrvatske transkripcioniste? Izuzetno talentirani tim TranscriptionServices.com zadovoljit će svaku vašu potrebu za hrvatskim transkriptima. Naši transkripcionisti su iskusni profesionalci u transkripciji na hrvatskom. Bilo da je vaš zvučni zapis za posao, akademsku zajednicu ili bilo koje drugo područje, možemo ga transformirati u precizan, profesionalno oblikovan tekst.

Naručite sada da biste započeli sa svojim prvim transkriptom.

Naše znanje o hrvatskoj transkripciji je bez premca

 

Hrvatski u Hrvatskoj ima 5.411.000 govornika, a u svijetu broj govornika doseže 6.671.000. Ako uzmemo u obzir hrvatske međusobno razumljive sestrinske jezike bosanski, srpski i crnogorski, brojka raste na 21.000.000. Govornici ovih jezika ne dolaze samo s Balkana nego i iz malih hrvatskih zajednica diljem svijeta.

Mi u TranscriptionServices.com želimo povećati doseg vašeg sadržaja pretvaranjem vašeg audio ili video zapisa u profesionalno transkribirani tekst, bilo na hrvatskom ili preveden na engleski. Generiramo transkripte za mnoge različite svrhe, tako da bilo da provodite etnografsko istraživanje, producirate dokumentarni film, sudjelujete u SEO naporima ili jednostavno želite širiti poruku nadaleko i naširoko, tu smo za vas.

Radimo uz strojnu transkripciju kako bismo proizveli najbolje hrvatske transkripte

Po čemu smo bolji od drugih hrvatskih transkripcionista? Jednostavno: možemo koristiti automatizirano prepoznavanje govora u našem radu, ali nikada nećemo pristati na kompromis u kvaliteti. Sve strojno generirane transkripte koje proizvodimo pomno provjeravaju naši transkripcionisti kako bi osigurali najveću preciznost. Inferiorni hrvatski servisi za transkripcije koriste softver za pretvaranje govora u tekst i nemaju profesionalne ljude koji provjeravaju rezultate, a to samo rezultira brojnim pogreškama. Posvećeni smo kvaliteti, zbog čega u potpunosti ovisimo o ljudskim transkripcionistima, čak i ako koristimo algoritme govora u tekst kao alat. Biramo samo najstručnije ljude koji dobro poznaju hrvatske idiome, naglaske i izraze. Štoviše, naš vrhunski tim pokriva širok raspon hrvatskih dijalekata, uključujući štokavski, kajkavski i čakavski. Osigurat ćemo da vaš transkript dovrši stručnjak za dijalekt po vašem izboru kako bismo vam pružili krajnju preciznost.

Kakav bi transkript htjeli?

Ovdje na TranscriptionServices.com cijenimo fleksibilnost i prilagodbu. To znači da ćemo rado transkribirati vašu snimku u profesionalno formatirani hrvatski tekst ili je prevesti na vrlo precizan engleski. Vaš izbor! Iz kojeg je područja vaš audio ili video? Već smo radili sa znanstvenicima, poslovnim ljudima i privatnim klijentima, tako da bez obzira na temu, možemo to riješiti. Loša kvaliteta zvuka, više zvučnika ili tehnička terminologija? To nisu prepreke za naš iskusni tim.

Mi smo najbolji transkripcionisti hrvatskog jezika u industriji, pa ako tražite kvalitetu, pronaći ćete je kod nas. Tražite i prilagodljivost i povjerljivost? Naše profesionalne usluge transkripcije na hrvatski pokrivaju vas u oba ova aspekta. Povrh toga, nudimo mnogo različitih opcija obrade koje odgovaraju čak i vašem najkraćem roku. Zvuči kao usluga za vas? Samo nam pošaljite svoj audio zapis.

Od Tucsona, do Houstona, do Zagreba, do Rijeke, do bilo kojeg drugog mjesta, pomažemo klijentima diljem svijeta transkripirati njihov hrvatski audio i video zapis.

Ako ste spremni za početak, naručite danas!

bottom of page